Útvonaltervezés
földön és vízen

Tervezd meg céged és járműveid útvonalát egy mozdulattal!
Hogyan? Jelentkezz webinárunkra és június 30-án eláruljuk a titkot!

00 nap
00 óra
00 perc
00 mp

A 2022-es évben is töretlenül dolgozunk azon, hogy szoftverünk tudásával együtt partnereink sikerei is növekedjenek.

A korábbi webinárok során elmeséltük, mi mindent tervezünk a jövőben és hogy több olyan újdonság bevezetésén is dolgozunk, amelyek eddig nem voltak elérhetők a piacon. A tervünk remekül halad, máris számos új funkcióval bővült a szoftverünk és a mobilapplikációnk is. Az új funkciók új előnyökkel is járnak, amelyeknek köszönhetően még könnyebbé és gördülékenyebbé válik a fuvarozási és szállítmányozási iparágban tevékenykedők munkája.

innoTMS

Ennek apropójából 2022. június 30-án 14:00-tól megtartjuk következő webinárunkat, ahol szeretnénk bemutatni, hogy hol tart a projekt, mik valósultak meg eddig, és hogy milyen terveink vannak még a közeljövőre vonatkozóan.

Legújabb webinárunk során betekintést nyújtunk legfrissebb újításainkba egy mini-szoftverbemutató keretein belül, ahol bemutatjuk, hogyan használhatod ki maximálisan a kapacitásaidat.

Dátum Június 30.
Időpont 14:00
Időtartam 1 óra
Ár Ingyenes

Webkonferencia-sorozatunk korábbi felvonásai is nagy sikert arattak!

Nagyon hasznos volt a bevezetés előtt állva olyanokkal találkozni és beszélgetni, akik már használják a rendszert. Rengeteg olyan információt és tapasztalatot tudtunk megosztani egymással, ami mindenkinek hasznos volt. Kellemes társaság és légkör, jó hangulat.
Erdélyi László
Inter VM Kft.
A webinárium nagyon hasznos, mert szemléletmódot formál és rejtett, eddig nem ismert lehetőségeket is felfedezhetünk – legyen szó akár egy még nem használt funkcióról, akár egy már ismert funkció más módon történő kihasználásáról.
A látásmód kitágulásával pedig együtt formálódik a jövőkép is.
Tar János
F-trans Kft.
Tetszettek az online előadások. Közel egy éve dolgozunk együtt az Innomedio Kft.-vel, és a webináron látott funkcióknak köszönhetően rengeteget tudtunk mi is fejlődni.
Jelinek Andor
Color Sped Kft.

Egy kis ízelítő a június 30-i webinár témaköreiből:

Automatikus geokódolás.

Térképes keresés a korábbi megbízásaink között.

Járművek keresése jövőbeli pozíció alapján.

Útvonaltervezés földön és vízen.

Domborzati viszonyok vizsgálata.

Tervezett és valós útvonalak összehasonlítása.

Mindez csak töredéke a tervezett témáknak. Ha semmiről nem akarsz lemaradni és élőben szeretnél részt venni a teljes előadáson, akkor jelentkezz!

Tavaly több sikeres webinárt is tartottunk, amelyek során részletesen bemutattuk cégünket, a brandváltásunk folyamatát és annak eredményét, a külföldi piacra való nyitást, valamint a 2021-es év lezárásaként szerveztünk egy kerekasztal-beszélgetést, ahol az iparág négy meghatározó szereplője osztotta meg egymással a tapasztalatait.


Ahogy korábban is, az online előadást követően minden jelentkező megkapja az összes webinár videóanyagát, így már két okod is van, hogy ne maradj le és jelentkezz!

Találkozzunk június 30-án!

Jelentkezés!

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező