innoTMS, a fuvaszervező szoftverek új generációja

Az elmúlt közel két évben folyamatosan zajlik webinár-sorozatunk, amely során szeretnénk bemutatni Nektek a fuvarszervezés jelen lehetőségeit és jövőjét.

A digitális megoldások térhódításával egyre nagyobb lett az igény a komplett, minden folyamatot lefedő és támogató ügyviteli szoftverekre is. A gazdasági változások, a vírushelyzet és megannyi külső tényező még inkább növelte a keresletet az olyan mobilis rendszerekre, amelyekkel az emberek nincsenek helyhez kötve, a használatuk minimális betanulást igényel és az adminisztráció is csökkenthető általuk.

Jelentkezem a következőre!

Ez történt eddig a webinárokon…

Első webinárunk során megvitattuk, hogy mi is az a fuvarszervező szoftver, milyen munkafolyamatokban segít és hogyan támogatja az átlátható működést.

Ezután bemutattuk a felhőalapú rendszerek előnyeit, az információátadás és a kommunikáció megreformálásának módjait.

Harmadik webinárunkon konkrét funkciókon (például a Járatirányító felületen) keresztül mutattuk be Nektek, hogy szoftverünk milyen módokon segíti a fuvarszervezés folyamatát, és hogy hogyan néz ki a megbízások kezelése a rendszerben.

Negyedik előadásunk alkalmával prezentáltuk a brandváltásunk folyamatát, azt, hogy milyen integrációk jöttek létre az innoTMS rendszerben, és hogy ezek az együttműködések milyen konkrét előnyökkel járnak az ügyfeleink számára.

Ötödik webinárunk egy rendhagyó alkalom volt, amely során a fuvarozás és szállítmányozás négy meghatározó vállalatának képviselője egy kerekasztal-beszélgetés keretei között vitatta meg egymással az iparág jelenét és jövőjét, valamint azt, hogy az innoTMS használata milyen előnyöket biztosít számukra.

2022 júniusában tartottuk meg hatodik webinárunkat, ahol bemutattuk, hogyan is zajlik a fuvarszervezés, járatirányítás, útvonaltervezés és a megbízások teljesítésének végigkövetése majd elemzése egy olyan környezetben, ahol a térkép-integrációknak és a szoftver felépítésének köszönhetően mindig mindenki naprakész adatokat lát.

Szeptember végén, a hetedik online előadásunk témája az innoTMS szoftverhez kifejlesztett mobilalkalmazás volt. A webinár során bemutattuk a résztvevőknek az iOS és Android rendszeren is működő applikációnk legfontosabb funkcióit, majd szemléltettük, hogy ezek hol foglalnak helyet a fuvarszervezési folyamatban, illetve hogyan jelennek meg az alkalmazásból származó információk az asztali verzióban.

Következő webinárunk témája talán sosem volt aktuálisabb és égetőbb kérdés, mint most. Egy kerekasztal-beszélgetés keretein belül nagy múltú fuvarozó cégek képviselőivel fogunk beszélgetni arról, hogy MIT TEHET EGY FUVAROZÓ GAZDASÁGI KRÍZISBEN? Számos, mindenkit érintő jelenséget fogunk boncolgatni és igyekszünk minél több megoldási lehetőséget felvázolni egymásnak és a nézőinknek egyaránt. Ne maradj le! Jelentkezz most!


Ha jelentkezel, előadásainkat később is bármikor, teljes egészében visszanézheted!

Jelentkezés!

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező