innoTMS

Mit tehet egy fuvarozó gazdasági krízisben?

Köszönjük szépen az egész éves figyelmeteket!

Erre az évre webinárok és kerekasztal-beszélgetések tekintetében elköszönünk. Rengeteg folyamatban lévő tervünk van, és számos változtatás/fejlesztés közepén vagyunk, de biztosítunk Titeket arról, hogy 2024-ben folytatjuk a fuvarozáshoz kapcsolódó hasznos témák és szakemberek bemutatását.

Emellett szeretnénk Titeket is bevonni a döntésbe, és még jobban a Ti igényeitekre szabni ezeket az online eseményeket. Ennek érdekében összeállítottunk 10 kérdést, amellyel üzenhettek nekünk, hogy milyen témák kerüljenek még terítékre és segíthettek nekünk, hogy jobban megismerjük a preferenciáitokat.

A kitöltés anonim, és mindössze néhány percet vesz igénybe.

Szeretném elmondani a véleményem!

Visszatekintés a 2023-as webinár-sorozatunkra

Hogyan élj túl fuvarozóként egy gazdasági krízist? Sőt, mi több…

Hogyan fordítsd előnyödre a negatív hatásokat?

2023-ban egy háromrészes kerekasztal-beszélgetés keretében igyekeztünk minden oldalról körbejárni a fenti kérdést, és az érdekességek mellett olyan tapasztalatokat és gyakorlati tudást nyújtani a nézőink számára, amelyek segíthetnek átvészelni a nehéz helyzeteket.

Érdekelnek a beszélgetések!

Első találkozónkon iparági szakértőket, valamint a fuvarozási és szállítmányozási iparág szereplőit láttuk vendégül. Célunk az volt, hogy nézőink olyan személyek beszélgetésébe nyerjenek betekintést, akik már testközelből tapasztalták meg egy (vagy több) válság hatásait, és segítettek, támogattak cégeket abban, hogy nyertesként kerüljenek ki egy ilyen helyzetből.

Az első eseményen vendégünk volt:

  • Hajdú Szabolcs, a Qualinnova Consulting Kft. ügyvezetője,
  • Lajkó Ferenc, a DigiLog Consulting Kft. ügyvezetője,
  • és Pálfi Imre, a Cargoport Szállítmányozási és Logisztikai Kft. ügyvezetője.
Résztvevők összefoglalója az eseményről

A második kerekasztal-beszélgetést az érdekvédelmi szervezetek szemszögéből közelítettük meg, hiszen számtalan olyan helyzet és esemény van, amikor az ő munkájuk tudja előrébb vinni az iparágat, és az általuk végzett munka lehet a sikeresebb és hatékonyabb működés kulcsa. A beszélgetés során részben betekinthettünk a kulisszák mögé, kicsit jobban megérthettük, hogyan működnek ezek a szervezetek, az esemény végén pedig választ kaptunk olyan kérdésekre, amelyek aktuálisan foglalkoztatják az iparágban tevékenykedőket.

A második eseményen vendégünk volt:

  • Árvay Tivadar, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének (MKFE) főtitkára,
  • Bíró Koppány Ajtony, a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségének (MLSZKSZ) főtitkára,
  • és Dittel Gábor, a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestületének (NiT Hungary) főtitkára.
Résztvevők összefoglalója az eseményről

A harmadik és egyben évzáró eseményünk több szempontból is különleges dísze volt háromrészes sorozatunknak. Erre a beszélgetésre olyan hölgyeket hívtunk meg, akik kiemelkedő árbevétellel rendelkező cégeket vezetnek és már több éve használják innoTMS fuvarszervező szoftverünket. Az ő beszélgetésük – amellett, hogy egy más típusú szemléletet mutatott be – konkrét megoldásokat is kínált a több forrásból származó válsághelyzetek optimálisan menedzselésére. Egy komplex rendszer használata sokszor óriási támogatást jelenthet, hiszen azonnali reakciót tesz lehetővé, ami egy krízisben kiemelt fontossággal bír. Vendégeink elmesélték, hogy miben és hogyan támogatta őket a szoftver az elmúlt évek során és hogy ők hogyan élték meg ezt az időszakot.

Az évadzáró eseményen vendégünk volt:

  • Bedő Emese, a Mission Transport and Logistics Kft. tulajdonos ügyvezetője,
  • Honisiné Máhr Ágnes, a Ho-Máhr Trans Kft. tulajdonos ügyvezetője,
  • és Kovács Mónika, a Rollsped Kft. gazdasági vezetője.

Jelentkezés

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információkért tekintse meg adatkezelési tájékoztatónkat.

Elfogadom