innoTMS

Mit tehet egy fuvarozó gazdasági krízisben?

Digitális megoldások, avagy válságból lehetőség

Elérkeztünk webinár-sorozatunk záró epizódjához. A korábbi részekben szakértők és érdekvédelmi szervezetek képviselői mutattak be olyan megküzdési stratégiákat, amelyekkel a kedvezőtlen gazdasági helyzet ellenére is fejlődésben tarthatod fuvarozó cégedet.

Sorozatunk befejező epizódjában konkrét módszerek és funkciók kerülnek terítékre, amelyek a fent említett folyamatokat támogatják.

Ott akarok lenni!
00 nap
00 óra
00 perc
00 mp

A válságkezelés a jövő versenyelőnye!

A gazdasági és társadalmi körülményekre nincs ráhatásunk, azonban számos olyan lehetőség áll rendelkezésünkre, amelyekkel csökkenteni, tompítani tudjuk a válság negatív hatásait. Ezen módszerek összegyűjtésére és több szemszögből történő megvizsgálására szerveztük meg 2023-as webinár-sorozatunkat.

Mindig fontos és hasznos elméleti tudást szerezni azokról a körülményekről és eseményekről, amelyek a fuvarozó vállalkozásokat érintik vagy érinthetik, azonban úgy gondoljuk, a kép akkor lesz teljes, ha ezt kiegészítjük gyakorlati elemekkel is.

Ennek érdekében, az idei harmadik és egyben utolsó kerekasztal-beszélgetésünkön olyan partnereink beszámolóit és tapasztalatait hallhatjátok, akik már rutinosan mozognak az innoTMS világában.

A szoftver életének eddigi 15 évében folyamatosan együtt dolgoztunk, közösen ötleteltünk a partnerekkel – és ez a jövőben sem lesz máshogy – annak érdekében, hogy valódi megoldásokat tudjunk kínálni a fuvarozókat és szállítmányozókat érintő kihívásokra, mindezt úgy, hogy továbbra is szem előtt tartjuk mind a törvényi, mind a trendbeli változásokat.

Tarts velünk Te is 2023. szeptember 28-án 14:00-tól!

Ismerd meg egy olyan, felhő alapú szoftver előnyeit, amely kifejezetten az iparág folyamatainak menedzselésére és továbbfejlesztésére jött létre!

Dátum
2023.09.28.
Időpont
14:00
Időtartam
1 óra
Ár
Ingyenes
Webinár-sorozatunk első alkalmáról mind a résztvevő szakértők és piaci szereplők, mind a nézők hasznos tudással távozhattak. Vendégeink röviden összefoglalták, hogy milyen élményekkel gazdagodtak a beszélgetés során.
“…a kollégáktól megannyi olyan információt hallottam, amivel én nem találkoztam, vagy nem úgy találkoztam. Nagyon inspirálóan szoktak rám hatni az iparág más szereplői, vagy éppen másik tanácsadónak a gondolatai. Bízom benne, hogy ezekből én is sokkal frissebb és újabb gondolatokat tudok majd hozni a szakmának. Úgyhogy köszönöm szépen a lehetőséget!”
Lajkó Ferenc
Lajkó Ferenc Ügyvezető, DigiLog Consulting Kft.
“A beszélgetésekben elhangzottakban nagyon sok olyan dolog volt, amit egyrészt tapasztalati úton már mi is érzünk, de nagyon sok olyan információ hangzott el, ami megerősített abban, hogy talán jó úton járunk. […] Én azt mondanám, hogy a konzervatív, nyugodt és flexibilis működés az, amivel talán átvészelhetőek ezek az időszakok.”
Pálfi Imre
Pálfi Imre Ügyvezető, Cargoport Kft.
“Minden ilyen rendezvény számomra egy tanulási folyamat. Tudok valamit, amit empirikus tapasztalatokból építettem fel, de az a fontos, hogy egy adott iparági szereplő konkrét elmondásai alapján tudom tovább építeni a saját tudásbázisomat. […] minden ilyen rendezvényen azzal együtt, hogy mi másoknak adunk át információkat, másokat segítünk, egyben mi magunk is tanulunk.”
Hajdú Szabolcs
Hajdú Szabolcs Ügyvezető, Qualinnova Consulting Kft.
“Nagyon sok jó dolgot hallottam én is a tanult, szakmabéli kollégáktól. Amit mindenképpen el tudok magamnak tenni, hogy megerősítést kaptam, hogy tovább kell harcolni egy jó szoftverért, egy jó vállalatirányítási rendszerért, hogy pontosabban lássuk az eredményeinket. Ezt másoknak is tudom mondani, hogy küzdjenek azért, hogy felépüljön az a rendszer, még ha nagyon nehezen is működik az elején.”
Klippel Péter
Klippel Péter Ügyvezető, Klippel Kft.

Az alábbi videóban megnézheted vendégeink teljes összefoglalóját a kerekasztal-beszélgetésről:

Ne feledd! Ahogy korábban is, az esemény után minden jelentkező megkapja nemcsak a legutóbbi, hanem az összes webinár videóanyagát.

Találkozzunk szeptember 28-án!

Jelentkezés

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információkért tekintse meg adatkezelési tájékoztatónkat.

Elfogadom